tabtab2tab3tab1

Alexandar Cosmetics BiH se trudi da objavi i ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. Ipak, Alexandar Cosmetics BiH ne može da garantuje preciznost ili sveobuhvatnost podataka koji postoje na sajtu. Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera. U pružanju informacija o proizvodima, Alexandar Cosmetics BiH se dijelom oslanja na opis proizvoda koje su napravili proizvođači i treće strane. Može se desiti da materijali na ovom web sajtu sadrže tehničke netačnosti ili tipografske greške. Alexandar Cosmetics BiH se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a ne ograničavajući se na izričite, podrazumijevane ili zakonske) za tačnost, kompletnost, pouzdanost sadržaja i informacija na web sajtu. Ne garantujemo za bilo kakve savjete do kojih ste došli pomoću našeg web sajta.
Alexandar Cosmetics BiH je uložio sve napore da prikaže boje proizvoda na web sajtu što je tačnije moguće. Međutim, stvarne boje koje se vide zavise od niza faktora, uključujući ekran, koji se koristi i njegove kalibracije, odnosno postavke monitora. Alexandar Cosmetics BiH ne garantuje da je prikaz boja tačan. Ukoliko ste iz bilo kojih razloga nezadovoljni korišćenjem web sajta, molimo da nas kontaktirate na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili telefon:+387 66 326 866

PRISTUP SAJTU

Alexandar Cosmetics BiH se trudi da omogući neprekidan pristup web sajtu, bez obaveza. Navodi se da u svrhe održavanja, sinhronizovanja podataka, postavljanja i svih drugih radnji tehničkog tipa, pristup web sajtu može biti onemogućen. Alexandar Cosmetics BiH nije odgovoran za nemogućnost pristupanja sajtu, niti za posljedice po korisnika koje iz toga mogu proizići. Korišćenjem web sajta prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu učitavanjem dokumenata i sadržaja web sajta. 
Alexandar Cosmetics BiH neće biti odgovoran za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu prouzrokovanu prekidima u radu, greškama i defektima na web sajtu. Alexandar Cosmetics BiH neće biti odgovoran za bilo kakve lične povrede, izgubljeni profit ili druge štete proistekle pravilnim ili pogrešnim korišćenjem web sajta.

LINKOVI KOJI SU POSTAVLJENI NA SAJT

Linkovi koji se nalaze na našem web sajtu mogu odvesti korisnika na sajtove različitih saradnika, odnosno samostalnih proizvođača isključivo da bi se olakšao rad. Ako budete koristili ove linkove, napustićete naš web sajt. Alexandar Cosmetics BiH ne kontroliše web sajtove samostalnih proizvođača i firmi i nije odgovoran za bilo koji od ovih linkova, niti njihov sadržaj. Samim tim, ne podržavamo i ne dajemo nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, softveru ili drugim proizvodima ili materijalima koji se tamo nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekom od linkova koji su povezani sa našim web sajtom, to radite isključivo na sopstveni rizik.

UPOTREBA SAVJETA KOJI SE NALAZE NA SAJTU

Svaki korisnik mora imati dozvolu za korišćenje sadržaja sa web sajta, koja nije ekskluzivna i koja je za privatnu upotrebu. U tom smislu, korisniku je zabranjeno da kopira ili reprodukuje sajt u cjelini ili djelimično, putem bilo kog sredstva i u bilo kom formatu, sada i u budućnosti, da prevodi aplikaciju na drugi jezik ili narječje, prilagođava aplikaciju ili da raspolaže sajtom na bilo koji drugi način osim upotrebe koja mu je dozvoljena ovim instrukcijama. Alexandar Cosmetics BiH nije odgovoran za direktne ili indirektne posljedice, i štetu koju mogu izazvati netačne informacije ili piraterija.
Alexandar Cosmetics BiH ne preuzima odgovornost za rezultat savjeta koji su dati korisniku. Alexandar Cosmetics BiH ne daje nikakvu garanciju eksplicitnu ili implicitnu, i ne preuzima odgovornost za sprovođenje savjeta i primjenu proizvoda. Oni su dati u smislu uputstva za upotrebu i moraju biti potvrđeni od strane stručnog lica. Za dodatne informacije ili u slučaju nekih nedoumica, korisnik se može obratiti na sledeću adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili telefon:+387 66 326 866.

 
Delivery Boxes Feature

Express dostava

  • za narudžbe do 100 KM - troškovi dostave 5 KM
  • za narudžbe preko 100 KM i do 10 kg -BESPLATNA ISPORUKA!
  • za pošiljke preko 10 kg - IZUZETNO POVOLJNO!
call

Pozovite: +387 (0) 66 326 866

Za narudžbe ili dodatne informacije pozovite telefonom ili viberom

BRZA I SIGURNA ISPORUKA - PLAĆANJE POUZEĆEM!