Olovka za oči BLUSH Makeup Eye Pencil BE 1.14g Snow White BE303

5,00 KM
Osnovna cijena: 5,00 KM
Prodajna cijena: 5,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 26965
Olovka za oči BLUSH Makeup Eye Pencil BE 1.14g Snow White BE303 Šifra: 26965 Inovativna kremasta formula iz Blush kolekcije. Kako bi se postigao željeni izgled, olovke se mogu kombinovati i sa određenom nijansom senke za oči. U zavisnosti od boje očiju, smeđe, plave ili zelenkaste, treba odabrati pravu nijansu kako bi se oči naglasile i dodatno istakle. Veoma su tanke i praktične za korišćenje. Za zelenu boju očiju, najbolje nijanse koje će ih istaći su ljubičaste i zelene. Smeđe oči su najzahvalnije za šminkanje i njima pristaju skoro sve nijanse, pogotovo sa bakarnim, zlatnim i bronzanim tonovima. Odabir olovki za plave oči, treba se bazirati na smeđim tonovima. Nijansa: bela
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Olovka za oči BLUSH Makeup Eye Pencil BE 1.14g

Snow White BE303
  • Šifra: 26965

 

Inovativna kremasta formula iz Blush kolekcije. Kako bi se postigao željeni izgled, olovke se mogu kombinovati i sa određenom nijansom senke za oči.  
U zavisnosti od boje očiju, smeđe, plave ili zelenkaste, treba odabrati pravu nijansu kako bi se oči naglasile i dodatno  istakle. Veoma su tanke i praktične za korišćenje. 

Za zelenu boju očiju, najbolje nijanse koje će ih istaći su ljubičaste i zelene. Smeđe oči su najzahvalnije za šminkanje i njima pristaju skoro sve nijanse, pogotovo sa bakarnim, zlatnim i bronzanim tonovima. Odabir olovki za plave oči, treba se bazirati na smeđim tonovima.

Nijansa: bela