MSF01 Mineralni puder u stiku Fair

32,00 KM
Osnovna cijena: 32,00 KM
Prodajna cijena: 32,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 19420
Pr. Šifra: MSF01 Code 1 9 4 2 0 NYX Professional Makeup mineralni puder u stiku FAIR Svetla nijansa sa bež podtonom Mineralni puder u stiku sa teksturom koja se jednostavno nanosi i lako blenduje. Može se koristiti na celoj površini lica, ili na određenim delovima na kojima je potrebna bolja pokrivenost nepravilnosti. Kremasta formula sa mat finišom pruža srednju do potpunu pokrivenost, koja se može nadograđivati. Ne stvara osećaj težine na koži. Savet: naneti direkto na lice iz pakovanja ili koristeći prste, sunđer ili četkicu. Blendovati do željenog izgleda i fiksirati puderom u kamenu ili prahu.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Pr. Šifra: MSF01

Code 1 9 4 2 0

NYX Professional Makeup mineralni puder u stiku

FAIR

Svetla nijansa sa bež podtonom

Mineralni puder u stiku sa teksturom koja se jednostavno nanosi i lako blenduje. Može se koristiti na celoj površini lica, ili na određenim delovima na kojima je potrebna bolja pokrivenost nepravilnosti. Kremasta formula sa mat finišom pruža srednju do potpunu pokrivenost, koja se može nadograđivati. Ne stvara osećaj težine na koži. 

Savet: naneti direkto na lice iz pakovanja ili koristeći prste, sunđer ili četkicu. Blendovati do željenog izgleda i fiksirati puderom u kamenu ili prahu.