Tečni puder za lice REVOLUTION PRO Foundation Drops 18ml F2

19,00 KM
Osnovna cijena: 19,00 KM
Prodajna cijena: 19,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 28328
Tečni puder za lice REVOLUTION PRO Foundation Drops 18ml F2 Šifra: 28328 Tečni puder poseduje staklenu pipetu za aplikaciju i omogućava potpunu kontrolu pokrivne moći. Prilagođava se svakoj boji tena i u zavisnosti od potreba i broja kapi, prekrivanje može biti srednje ili potpuno. Formula ima polumat/satenski finiš i teksturu preporučenu za masnu, normalnu i mešovitu kožu. Puder se može svakodnevno koristiti. Lako se postiže ujednačena nijansa, izjednačava boja tena, sakrivaju nesavršenosti. Može se koristiti u kombinaciji sa miks tonerom za tečni puder za posvetljivanje, kako bi se postigla željena nijansa ili miks iluminatorom za efekat prirodne iluminacije lica. Pre nanošenja pudera, preporučuje se upotreba prajmera za lice, zahvaljujući kojem puder traje duže a ten postaje ujednačenjiji. F2 – za svetlu kožu sa žutim podtonom
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM

Tečni puder za lice REVOLUTION PRO Foundation Drops 18ml

F2

  • Šifra: 28328

Tečni puder poseduje staklenu pipetu za aplikaciju i omogućava potpunu kontrolu pokrivne moći. Prilagođava se svakoj boji tena i u zavisnosti od potreba i broja kapi, prekrivanje može biti srednje ili potpuno.
Formula ima polumat/satenski finiš i teksturu preporučenu za masnu, normalnu i mešovitu kožu.

Puder se može svakodnevno koristiti. Lako se postiže ujednačena nijansa, izjednačava boja tena, sakrivaju nesavršenosti.

Može se koristiti u kombinaciji sa miks tonerom za tečni puder za posvetljivanje, kako bi se postigla željena nijansa ili miks iluminatorom za efekat prirodne iluminacije lica.

Pre nanošenja pudera, preporučuje se upotreba prajmera za lice, zahvaljujući kojem puder traje duže a ten postaje ujednačenjiji.  

F2 – za svetlu kožu sa žutim podtonom