tabtab2tab3tab1

Lični podaci koje proslijedite web sajtu nyx.ba prilikom Registracije u svrhu pristupa Cjenovnicima i Online porudžbinama, biće tretirani u skladu sa dokumentom o privatnosti na mreži. Alexandar Cosmetics BiH je u mogućnosti da sakuplja lične podatke o Korisniku sajta. Shodno odredbama Zakona o informatici, datotekama i slobodi, izmijenjenim i dopunjenim, Korisnik ima pravo pristupa, mijenjanja, kao i brisanja svojih ličnih podataka. Da bi ispunio svoja prava, Korisnik se može obratiti elektronskim putem na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona:+387 66 326 866.

Prilikom unosa Vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, tačne, važeće i potpune informacije (i da dokle god koristite Vaš nalog na web sajtu, ažurirate te informacije tako da bi bile istinite, tačne, važeće i potpune). 

Odgovorni ste za održavanje povjerljivosti i bezbjednosti Vašeg korisničkog imena, lozinke i naloga, i bićete odgovorni za sve aktivnosti koje se dešavaju sa naloga koji je zaštićen Vašom lozinkom, kao i sve upotrebe Vašeg korisničkog imena i lozinke, bilo da jeste ili niste ovlastili drugo lice. Pristajete da obavestite Alexandar Cosmetics BiH o svakom neovlašćenom korišćenju Vaše lozinke, i svakom drugom narušavanju bezbjednosti web sajta.

Slažete se da ne koristite web sajt tako da kršite lokalne, republičke i međunarodne zakone i druge zakonske dokumente. Slažete se da se ne predstavljate imenom neke osobe ili entiteta ili na drugi način lažno predstavljate svoju povezanost sa osobom ili entitetom.

Zabranjeno je da utičete ili ometate rad web sajta, servera ili mreža povezanih sa web sajtom. Slažete se da ne koristite programe za data mining, robote i slične metode za prikupljanje ili ekstradikciju podataka sa web sajta. Zabranjeno je da pokušate da neovlašćeno pristupite bilo kom dijelu web sajta ili bilo kog drugog naloga, računarskog sistema ili mreža povezanih sa web sajtom, tako što hakujete, kradete lozinke ili ga zloupotrebljavate na bilo koji drugi način.

 
Delivery Boxes Feature

Express dostava

  • za narudžbe do 100 KM - troškovi dostave 5 KM
  • za narudžbe preko 100 KM i do 10 kg -BESPLATNA ISPORUKA!
  • za pošiljke preko 10 kg - IZUZETNO POVOLJNO!
call

Pozovite: +387 (0) 66 326 866

Za narudžbe ili dodatne informacije pozovite telefonom ili viberom

BRZA I SIGURNA ISPORUKA - PLAĆANJE POUZEĆEM!