Topli vosak Arco 1000g Velour MED

25,00 KM
Osnovna cijena: 25,00 KM
Prodajna cijena: 25,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 11994
Code 1 1 9 9 4 Vosak za toplu depilaciju MED - 1000g Inovativna formula sa čistim pčelinjim voskom i uljem argana. Nanosi se u tankom sloju i omogućava depilaciju lica i tela bez upotrebe traka. Osigurava dugotrajne rezultate i profesionalnu depilaciju. Nakon depilacije, koža je čista, mekana i glatka. Ne peče kožu, brzo se steže i pogodan je za uklanjanje čak i najkraćih dlaka. Topli vosak linije Velour se pravi po specijalnoj recepturi čiju osnovu čine pažljivo birani pčelinji vosak i ulje Argana. Pogodan je za osetljivu i dehidriranu kožu. Eliminiše dlake iz korena i usporava rast dlaka. Topi se na niskim temperaturama i preporučuje se za osetljive delove tela kao što su prepone, pazuh i lice. UPOTREBA: vosak zagrejati do odgovarajuće temperature. Očistiti regiju predviđenu za depilaciju. Naneti vosak u smeru rasta dlačica, sačekati nekoliko minuta i povući vosak u suprotnom smeru od rasta dlačica. Očistiti tretirani deo i naneti ulje posle depilacije.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code11994

Vosak za toplu depilaciju MED - 1000g

Inovativna formula sa čistimpčelinjim voskomiuljem argana. Nanosi se u tankom sloju i omogućava depilaciju lica i tela bez upotrebe traka. Osigurava dugotrajne rezultate i profesionalnu depilaciju. Nakon depilacije, koža je čista, mekana i glatka. Ne peče kožu, brzo se steže i pogodan je za uklanjanje čak i najkraćih dlaka.

Topli vosak linijeVelourse pravi po specijalnoj recepturi čiju osnovu čine pažljivo birani pčelinji vosak i ulje Argana. Pogodan je za osetljivu i dehidriranu kožu. Eliminiše dlake iz korena i usporava rast dlaka. Topi se na niskim temperaturama i preporučuje se za osetljive delove tela kao što su prepone, pazuh i lice.

UPOTREBA:vosak zagrejati do odgovarajuće temperature. Očistiti regiju predviđenu za depilaciju. Naneti vosak u smeru rasta dlačica, sačekati nekoliko minuta i povući vosak u suprotnom smeru od rasta dlačica. Očistiti tretirani deo i naneti ulje posle depilacije.