Maska za oporavak kose DEEP MOISTURE 100 ml

6,50 KM
Osnovna cijena: 6,50 KM
Prodajna cijena: 6,50 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 20319
Code 2 0 3 1 9 Maska za intenzivan oporavak kose Deep Moisture 100 ml Intensive Deep Repair maska vraća prirodnu hidratantnost i elastičnost kosi, ostavljajući je mekom, glatkom i jednostavom za oblikovanje. Ovaj intenzivan tretman za oporavak kose sadrži ekstrakt jojobe (za dodatan sjaj), ulje pačulija (za eliminisanje statičkog elektriciteta i oporavak kože glave) i ilang ilang (kontroliše prekomerno lučenje sebuma i omekšava kosu). Ne stvara osećaj težine i ne zamašćuje dodatno kosu. Upotreba: naneti na delimično osušenu kosu od korena ka vrhovima i ostaviti da deluje 3-5 minuta. U slučaju veoma oštećene kose, ostaviti tretman 7-10 minuta i potom isprati. Kombinacija sa toplotom će učiniti da tretman bude intenzivniji.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code 2 0 3 1 9

Maska za intenzivan oporavak kose Deep Moisture 100 ml

Intensive Deep Repair maska vraća prirodnu hidratantnost i elastičnost kosi, ostavljajući je mekom, glatkom i jednostavom za oblikovanje. Ovaj intenzivan tretman za oporavak kose sadrži ekstrakt jojobe (za dodatan sjaj), ulje pačulija (za eliminisanje statičkog elektriciteta i oporavak kože glave) i ilang ilang (kontroliše prekomerno lučenje sebuma i omekšava kosu). Ne stvara osećaj težine i ne zamašćuje dodatno kosu. 

Upotreba: naneti na delimično osušenu kosu od korena ka vrhovima i ostaviti da deluje 3-5 minuta. U slučaju veoma oštećene kose, ostaviti tretman 7-10 minuta i potom isprati. Kombinacija sa toplotom će učiniti da tretman bude intenzivniji.