SHE ARGAN For You ulje za kosu 30ml

22,00 KM
Osnovna cijena: 22,00 KM
Prodajna cijena: 22,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 17145
SHE ARGAN For You ulje za kosu 30ml
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM

Artikal: ARGAN-O
Code 1 7 1 4 5

SHE ARGAN For You ulje za kosu 30ml

Argan For You ulje predstavlja intenzivan tretman sa uljem argana i beta karotenom za sve tipove kose. Ne masti kosu, trenutno se absorbuje i ne ostavlja ostatke na kosi. Dubinski hidrira i ostavlja kosu svilenkastom i neverovatno sjajnom. Ulje argana bogato vitaminom E, jača kosu i štiti od slobodnih radikala. Beta karoten jača kosu i štiti je od starenja i vraća joj vitalnost. Obogaćeno UV filterima. Sastoji se od mešavine visokokvalitetnih sastojaka, Argan For You ulje ima raznovrsnu primenu i predstavlja glavni adut profesionalnih frizera.
Upotreba: Argan For You ulje je savršeno za sve tipove kose i može se koristiti na više načina
Farbanje kose: Argan For You ulje se može pomešati sa farbom za kosu da bi dobili sjajnije rezultate i dodatno zaštitili kosu. Raspodeliti oko 5ml proizvoda na kosu pre nanošenja farbe ili blanša; umasirati da bi potpomogli penetraciju i ne ispirati. Dodat 3/5ml ulja u farbu i nastaviti sa nanošenjem kao i obično. Ishranjena i obnovljena, kosa je mekša a boje su sjajnije.
Zaštita: Sastojci ulja štite kose od atmosferskih uticaja i zagađivača. Prirodni antioksidanti i beta karoten deluju kao zaštita od starenja i slobodnih radikala. Naneti nekoliko kapi na suvu kosu i raspodeliti.
Oblikovanje i protiv naelektrisanja: Argan For You deluje protiv naelektrisanja i smanjuje vreme sušenja, time olakšavaljući oblikovanje. Čini kosu mekšom, glatkom i sjajnijom. Naneti nekoliko kapi na vlažnu kosu i osušiti. Ulje pomaže u eliminisanju ispucalih krajeva.