Prirodna kosa KLIPSA 1kom. 50/55cm - 1B

55,00 KM
Šifra proizvoda: 25162
Code 2 5 1 6 2 VidaHair prirodna kosa za nadogradnju klipsama 1kom. Br. 1B Širina trese: 16 cm Dužina: 50 cm Težina: 20 g VidaHair kosa za nadogradnju na tresi sa klipsama je 100% prirodna, 100% REMY kosa, sa kutikulama vlasi postavljenim u potpunom skladu sa rastom kose. Kosa se besprekorno utapa sa prirodnom vlasi. Kvalitet i način nadogradnje omogućuju lako nanošenje i skidanje, ne oštećujući pri tome prirodnu kosu. Uz redovan tretman odgovarajućim preparatima i češljanje četkom za nadograđenu kosu, VidaHair nadogradnja traje dugo, ne mrsi se i lako se održava. Napomena: Zbog različitih uređaja i kalibracije monitora, moguće je da boja koju vidite na svom uređaju ne odgovara stvarnoj nijansi.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM
Code 2 5 1 6 2

VidaHair prirodna kosa za nadogradnju klipsama 1kom. Br. 1B

Širina trese: 16 cm
Dužina: 50 cm
Težina: 20 g

VidaHair kosa za nadogradnju na tresi sa klipsama je 100% prirodna100% REMY kosa, sa kutikulama vlasi postavljenim u potpunom skladu sa rastom kose. Kosa se besprekorno utapa sa prirodnom vlasi. Kvalitet i način nadogradnje omogućuju lako nanošenje i skidanje, ne oštećujući pri tome prirodnu kosu.

Uz redovan tretman odgovarajućim preparatima i češljanje četkom za nadograđenu kosu, VidaHair nadogradnja traje dugo, ne mrsi se i lako se održava.

Napomena: Zbog različitih uređaja i kalibracije monitora, moguće je da boja koju vidite na svom uređaju ne odgovara stvarnoj nijansi.