Korektor CRAZY COLOR 250ml Natural Mix

16,00 KM
Osnovna cijena: 16,00 KM
Prodajna cijena: 16,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 21077
Code 2 1 0 7 7 Crazy Color korektor za polutrajne boje - Natural Mix / 250 ml Crazy Color linija kreirana je davne 1977. godine, inspirisana punk rock kulturom Londona. Od tadašnje eksplozije do danas, popularnost ovog brenda je osvojila svet i srca zaljubljenika u ekstravaganciju. U svakoj prepoznatljivoj pink bočici nalazi se boja koja će pružiti unikatan izgled kose. Od ekstremno crvene do pastelne pink, Crazy Color paleta od 27 nijansi, idealna je za neustrašive, ali i za one željne promene. Korektor se koristi bez hidrogena u kombinaciji sa Crazy Color bojama kako bi se postigle pastelne boje. Odnos korektora i boje treba korigovati u zavisnosti od njene nijanse koja želi da se postigne. Upotreba: Na prethodno opranu kosu prosušenu peškirom, naneti odgovarajuću količinu. Češljem ravnomerno rasporediti po celoj kosi. Ostaviti da proizvod deluje od 15 do 30 minuta, dok se ne postigne željena nijansa. Nakon toga temeljno isprati.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM
Code21077

Crazy Color korektor za polutrajne boje - Natural Mix / 250 ml

Crazy Color linija kreirana je davne 1977. godine, inspirisana punk rock kulturom Londona. Od tadašnje eksplozije do danas, popularnost ovog brenda je osvojila svet i srca zaljubljenika u ekstravaganciju. U svakoj prepoznatljivoj pink bočici nalazi se boja koja će pružiti unikatan izgled kose. Od ekstremno crvene do pastelne pink, Crazy Color paleta od 27 nijansi, idealna je za neustrašive, ali i za one željne promene.

Korektorse koristi bez hidrogena u kombinaciji sa Crazy Color bojama kako bi se postigle pastelne boje. Odnos korektora i boje treba korigovati u zavisnosti od njene nijanse koja želi da se postigne.

Upotreba:Na prethodno opranu kosu prosušenu peškirom, naneti odgovarajuću količinu. Češljem ravnomerno rasporediti po celoj kosi. Ostaviti da proizvod deluje od 15 do 30 minuta, dok se ne postigne željena nijansa. Nakon toga temeljno isprati.