Dodatak farbi za smanjenje crvenih tonova ARDELL 2ml

4,00 KM
Osnovna cijena: 4,00 KM
Prodajna cijena: 4,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 11254
Code 1 1 2 5 4 ARDELL Dodatak boji za farbanje kose za smanjenje crvenih tonova Koncetrovani dodatak boji za farbanje kose za smanjenje i eliminisanje crvenih tonova pri farbanju. Proizvod ujedno smanjuje ispiranje boje nakon farbanja i pospešuje prodiranje boje. Aditiv se može mešati sa svim bojama za farbanje kose i ne utiče na vreme farbanja. Način primene: pomešati boju za kosu sa hidrogenom u odgovarajućoj razmeri i dodati celokupan aditiv. Proizvod se koristi isključivo u mešavini sa farbom za kosu. ISKLJUČIVO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU! Napomena: NIJE NAMENJENO ZA OBRVE I TREPAVICE!
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 7,00 KM
Code11254

ARDELL Dodatak boji za farbanje kose za smanjenje crvenih tonova

Koncetrovani dodatak boji za farbanje kose za smanjenje i eliminisanje crvenih tonova pri farbanju. Proizvod ujedno smanjuje ispiranje boje nakon farbanja i pospešuje prodiranje boje. Aditiv se može mešati sa svim bojama za farbanje kose i ne utiče na vreme farbanja.  

Način primene:pomešati boju za kosu sa hidrogenom u odgovarajućoj razmeri i dodati celokupan aditiv. Proizvod se koristi isključivo u mešavini sa farbom za kosu.

ISKLJUČIVO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU!

Napomena:NIJE NAMENJENO ZA OBRVE I TREPAVICE!