tabtab2tab3tab1

MATERIJALI KOJE PROSLJEĐUJE KORISNIK

Alexandar Cosmetics BiH na svom web sajtu ne želi od Vas da prima povjerljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete neće se smatrati povjerljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. Alexandar Cosmetics BiH nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primjenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje, odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe. 

Zabranjeno je slanje ili prenošenje na web sajt ili sa njega, bilo kojeg nezakonitog, pretećeg, uvredljivog, klevetničkog, pornografskog ili drugog sadržaja i materijala, koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju Vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne objelodanjujemo, niti prosljeđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade Vaših online porudžbina.

Alexandar Cosmetics BiH može da ukine, privremeno obustavi ili modifikuje Vaš nalog ili pristup web sajtu ili dijelovima web sajta, bez prethodne najave, iz bilo kog razloga.

 

Delivery Boxes Feature

Express dostava

  • za narudžbe do 100 KM - troškovi dostave 5 KM
  • za narudžbe preko 100 KM i do 10 kg -BESPLATNA ISPORUKA!
  • za pošiljke preko 10 kg - IZUZETNO POVOLJNO!
call

Pozovite: +387 (0) 66 326 866

Za narudžbe ili dodatne informacije pozovite telefonom ili viberom

BRZA I SIGURNA ISPORUKA - PLAĆANJE POUZEĆEM!