Serum za definisanje i sjaj kose LA BRASILIANA 125ml

28,00 KM
Osnovna cijena: 28,00 KM
Prodajna cijena: 28,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 10740
Code 1 0 7 4 0 LA BRASILIANA Serum za definisanje i sjaj kose - 125 ml Definition and Shine Serum - Posebno formulisan serum za definisanje i sjaj kose nakon upotrebe La-Brasiliana keratin i kolagen tretmana. Tretman pruža kosi sjaj, omogućava jednostavnije oblikovanje i stilizovanje a ujedno štiti kosu od atmosferskih uticaja. Proizvod je namenjen svim tipovima kose a samim tim što ne sadrži Natrijum, pogodan je i za najosetljiviju kosu i kožu glave. Serum ubrzava proces sušenja kose. Upotreba: Naneti željenu količinu duž cele kose od korena do krajeva dok je kosa vlažna. Ne ispirati. Može se koristiti i na ravnoj kosi za dalje lakše oblikovanje i kontrolu.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM
Code 1 0 7 4 0

LA BRASILIANA Serum za definisanje i sjaj kose - 125 ml

Definition and Shine Serum - Posebno formulisan serum za definisanje i sjaj kose nakon upotrebe La-Brasiliana keratin i kolagen tretmana. Tretman pruža kosi sjaj, omogućava jednostavnije oblikovanje i stilizovanje a ujedno štiti kosu od atmosferskih uticaja. Proizvod je namenjen svim tipovima kose a samim tim što ne sadrži Natrijum, pogodan je i za najosetljiviju kosu i kožu glave. Serum ubrzava proces sušenja kose.

Upotreba: Naneti željenu količinu duž cele kose od korena do krajeva dok je kosa vlažna. Ne ispirati. Može se koristiti i na ravnoj kosi za dalje lakše oblikovanje i kontrolu.