Balzam bez ispiranja KERAGEN 60ml

14,00 KM
Osnovna cijena: 14,00 KM
Prodajna cijena: 14,00 KM
AKCIJSKI popust:
Šifra proizvoda: 14875
Code 1 4 8 7 5 Balzam koji se ne ispira - 60ml Veoma hranljiv, lagan i hidratantni proizvod koji je formulisan sa moćnom mešavinom vitamina i hranljivih sastojaka. DELOVANJE: - Ispravlja zamršenja, hidrira, obnavlja i štiti čak najsuvlju kosu. - Ispravlja i nežno kontroliše neposlušnu, naelektrisanu kosu i čini je lakom za oblikovanje i izuzetno sjajnom. Pantenol je ključni sastojak, koji prodire u kosu i hidratizuje je. Zbog svojih karakteristika pantenol zadržava vodu u kosi ili privlači vodu iz okruženja, što kao rezultat ima hidratantni efekat na kosu. UPOTREBA: Naprskati na čistu, vlažnu kosu i osušiti fenom kako bi se eliminisalo naelektrisanje, ili naprskati na suvu kosu za dodatni sjaj. Oblikovati kao i obično. Ne ispirati.
Dostava brzom poštom na Vašu adresu - cijena: 5,00 KM
Code 1 4 8 7 5

Balzam koji se ne ispira - 60ml

Veoma hranljiv, lagan i hidratantni proizvod koji je formulisan sa moćnom mešavinom vitamina i hranljivih sastojaka.


DELOVANJE:
- Ispravlja zamršenja, hidrira, obnavlja i štiti čak najsuvlju kosu.
- Ispravlja i nežno kontroliše neposlušnu, naelektrisanu kosu i čini je lakom za oblikovanje i izuzetno sjajnom.

Pantenol je ključni sastojak, koji prodire u kosu i hidratizuje je. Zbog svojih karakteristika pantenol zadržava vodu u kosi ili privlači vodu iz okruženja, što kao rezultat ima hidratantni efekat na kosu.

UPOTREBA:
Naprskati na čistu, vlažnu kosu i osušiti fenom kako bi se eliminisalo naelektrisanje, ili naprskati na suvu kosu za dodatni sjaj. Oblikovati kao i obično. Ne ispirati.